Facebook Toestaan Niet toestaan

Sponsors

Geen nieuwe stunt Alexandria tegen Zuid Arnhem

22 april 2024 20:15

Zuid Arnhem - Alexandria 3-1 (1-0) Doelpuntenmaker Alexandria: Mourad Kasrioui, assist Carlos Martina

Na een matige eerste helft waarin Alexandria een achterstand van 1-0 moest incasseren, gingen de mannen van trainer Quack de kleedkamers in. Daar werden de koppen bij elkaar gestoken en werd een strijdplan gesmeed voor de tweede helft. Het resultaat was een sterk spelend Alexandria dat verdiend de gelijkmaker scoorde en meer in de lucht hing. Echter, zoals zo vaak dit seizoen, waren het twee standaardsituaties die Alexandria de das omdeden, resulterend in een 3-1 verlies.

Het behalen van de play-offs lijkt nu slechts mogelijk met een wonder, maar soms worden wonderen werkelijkheid. Alexandria zal in ieder geval haar huid duur verkopen in de laatste twee duels.